maanantai 21. lokakuuta 2013

Kuulumisia

Nyt on syysloma ohi, ja aika palata takaisin normaaliin treenaamiseen. Viime viikolla moni uimari oli lomailemassa, ja treeneissä oli paikalla 3-7 uimaria. Syyslomalla pidettiin muutama ylimääräinen harjoitus ja panostettiin altaassa tehojen nostamiseen. Torstaina meinasi päästä muutama itkukin, kun kiusattiin keuhkoja erilaisilla hapettomilla sarjoilla. Perjantaina harjoiteltiin kisaverran uimista, jota päästiin sitten seuraavina päivinä hyödyntämään.

Viikonloppuna R4 osallistui pienellä iskuryhmällä Kanta-Hämeen piirinmestaruusuinteihin, eli tuttavallisemmin Hämeenlinnan ja Riihimäen Uimaseurojen keskinäiseen kisaan. Lauantaina uitiin Hämeenlinnassa selkä- ja vapaauintimatkoja, sunnuntaina Riihimäellä perhosta ja rintaa.
     Lauantaina R4:n uimareita osallistui kisoihin kuusi, lajeja uimareilla oli yhteensä 15. Noin 3/4 ajoista oli ennätyksiä tai aivan ennätyksen kylkeen uituja. Uinneista löytyi paljon positiivista: tekniikat olivat suurimmaksi osaksi kohdallaan, starttihypyt onnistuivat entistä paremmin, eikä ketään hylätty! Yhdessä tehty kisaverra osoittautui omatoimista paremmaksi, sillä usein omatoiminen verra jää liian lyhyeksi ja kevyeksi. Parannettavaa kuitenkin jäi käännöksissä, liu'uissa ja maaliintuloissa.
     Sunnuntaina Riihimäelle lähdettiin kolmen uimarin voimin, yhteensä neljään lajiin osallistuen. Pieni tiimi onnistui hyvin, sillä kolmessa lajissa mukaan lähtivät valtavat ennätysparannukset. Neljäskin uinti oli ennätys, mutta valitettavasti Riihimäen hallin starttijakkara oli uimaria vastaan. Uinnit olivat kuitenkin kaikilla kohdallaan tekniikan pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta.
     Tähän loppuun vielä kuvasaldoa viikonlopun kisoista.









  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti