tiistai 6. toukokuuta 2014

Evon retki

Sunnuntaina R4 oli viettämässä retkipäivää Evon Ruuhijärvellä, joka on järven rannalla sijaitseva mökkikokonaisuus suurella piha-alueella ja tekemisvaihtoehdoilla varustettuna. Lähdimme ryhmän kanssa matkaan suoraan treenin jälkeen ja kiitos kuskeiksi suostuneiden vanhempien matka Evolle sujui huolettomasti. Menomatkalla uimarit yllätti räntäkuuro, mutta onneksemme loppupäivän ajan säästyimme sateilta.
     Päivään kuului runsaasti yhdessäoloa erilaisten aktiviteettien merkeissä. Monet innostuivat soutelemaan rannasta löytyneillä veneillä ja kanootilla, kun taas osa pysyi kuivalla maalla pelaillen mm. mölkkyä ja frisbeegolfia, hyppien trampoliinilla ja heittäen tikkaa. Paljon aikaa kului grillaillessa makkaraa ja vaahtokarkkeja, sekä maistellessa valmentajan mukanaan tuomia ruokia. Alueelta löytyi myös rantasauna, jossa uimarit pääsivät lämmittelemään heitettyään talviturkit kylmään veteen. Loppupäivästä myös leikittiin yhdessä erilaisia ulkoleikkejä.
     Valmentajan näkökulmasta päivä oli erittäin hauska ja onnistunut. Uimarit pääsivät viettämään aikaa porukalla reenien ulkopuolella ja kaikki lähtivät mukaan erilaiseen toimintaan innolla. Koko päivän ajan kaikkien kasvoilla näkyi iloisia ilmeitä ja tekemisen meininkiä. Lisäksi päästiin kokeilemaan juttuja, joita harvoin tavallisessa arjessa tulee tehtyä. Koko päivän onnistumisesta haluan kiittää isäntäämme Kaj Järvistä, jonka ansiosta pääsimme viettämään aikaa näin mahtavaan paikkaan!
     Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, jaan tähän loppuun päivän parhaita otoksia.



Venyy venyy!
Nyt ollaan solmussa!
Valmentajan kaste...
Saunasta kohti järveä!
Grillaushetki!
Naamat vaahtokarkissa!
Makkarat paistumassa :)
Taitava tyttö!

 
 
Iloinen ilme ennen frisbeegolfia :)
Tytöt soutelemassa.
 
Pelastusliivit päälle!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti