keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Rollot 2014 osa 2

Rollopostaus jatkuu! Sunnuntaiaamu alkoi 400 metrin vapaauinneilla, joita oli sekä tyttöjen että poikien puolella puuduttavat 7 erää. Vasta poikien viimeisessä erässä kisasi Jaakko, joka nipisti ennätyksestään pari kymmenystä sijoittuen taas kuudenneksi. Jo neljäs pistesija!
     Seuraavaksi vauhtiin pääsi Siiri, jonka lajina oli 50 metriä selkäuintia. Ennätyksestä tippui reilu sekunti. Tämän jälkeen kisat olivat Siirin osalta ohi ja kyllä sai tyttö olla tyytyväinen suorituksiinsa!
     Jakson lopussa kisailtiin vielä 100 metrin perhosuinneissa, joissa mukana olivat Emma, Sofia ja Jaakko. Emmalla ja Sofialla alkoi rankka viikonloppu painaa, eikä kestävyys riittänyt loppuun asti. Jaakko sen sijaan ui lähes sekunnilla ennätyksensä sijoittuen kahdeksanneksi.
     Kisajakson päätyttyä pääsimme Hannin kanssa koululle pakkailemaan tavaroita lähtöä varten. Luokkahuoneessa olikin jo kova sählinki, kun Rollo-leirille tulevat uimarit saapuivat valloittamaan meiltä jääneen huoneen. Onneksi pian olikin jo aika lähteä kohti uimalaa ja viimeistä kisajaksoa.
     Sunnuntain iltajaksossa ohjelmassa oli hämeenlinnalaisilla vain 100 metrin rintauinteja, joissa olivat mukana Jaakko, Sofia, Ada ja Hanni. Jaakko jaksoi päiväunien voimalla uida ennätyksen vielä viimeisessäkin lajissa ja mukaan irtosi lisäksi kuudes pistesija. Sofia jäi ennätyksestään ainoastaan sadasosan ja sijoittui hienosti yhdeksänneksi. Adan ennätysparannus olisi ollut reilun sekunnin, mutta tyttö pelästyi lähettäjän ääntä ja heilahti startissa ennen lähtömerkkiä. Myös Hannille kisajännitys teki pienen tempun, mutta silti hän ui aivan ennätykseensä. Onneksi kaikista sähläyksistä selvittiin naurulla ja tytöille jäi kisasta hyvä mieli!
     Sitten sunnuntain kuvasaldoa:

Jaakon 400vu

Siirin 50su (toinen ylhäältä)

Emma starttaamassa 100pu radalla 6

Sofian lennokasta perhosta (kuvassa keskellä)

Jaakko lähdössä perhoseen radalla 8

Iloisella Siirillä kaikki uinnit ohi :)

Jaakko tulossa rintauinnin kuumaan erään.

Jaakon 100ru (laitarata)

Hannin 100ru

Adan 100ru

Sofia lähdössä uimaan 100ru, mutta ensin vettä niskaan!
Rollo-viikonloppu meni valmentajan näkökulmasta loistavasti. Kaikki uimarit uivat ennätyksiään ja suurilta epäonnistumisilta vältyttiin. Ennätysten myötä nostettiin sijoituksia, ja Jaakon pistesijat ja mitali olivat kermana kakun päällä. Jokainen uimari osoitti kehittyneensä kevään aikana sekä teknisesti että vauhdillisesti. Myös kisoissa toimiminen onnistui entistä paremmin ja uimarit panostivat ja keskittyivät uinteihinsa kunnolla. Kaikilla uimareilla Siiriä lukuunottamatta nämä olivat viimeiset Rollo-uinnit, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin vanhempien arvokisoja kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti